13ena Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà

llanca-1-marxa-resistencia-24h-2017

Els propers 15 i 16 d’abril i tot aprofitant la Setmana Santa, es celebrarà la tretzena edició de la Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà, organitzada per l’Unió Excursionista Llançanenca.

Aquesta Marxa, consolidada como una de les clàssiques de Catalunya, ofereix als participants un recorregut de 87km i 24 hores per realitzar-lo. És en aquest sentit que la mateixa ofereix la possibilitat de gaudir dels principals atractius de la Zona de l’Albera (Sant Miquel de Colera, Puig d’Esquers i Valleta) i, de la Zona del Parc Natural del Cap de Creus (Sant Pere de Rodes, Sant Salvador, Cala Joncols, Cadaqués, Far de Cap de Creus, Sant Baldiri de Taballera i El Port de la Selva i Llançà).

Cal destacar que també s’ofereixen dos recorreguts més, un de 60km que vindria a ser la volta que uneix Llançà amb Sant Pere de Rodes, Cadaqués, Far de Cap de Creus i El Port de la Selva i, una proposta de 27km que vindria a ser la primera volta del recorregut llarg de 87km per la zona de l’Albera.
Cal destacar que a cada edició s’arriba als 500 participants entre les 3 propostes, màxim permès per l’organització sempre respectant les mesures aportades pels responsables dels espais naturals en que és passa.llanca-marxa-resistencia-24h-2017

Un gran valor afegit i que, sens dubte és desmarca de la normalitat, és l’excel·lent ambient de cursa impulsat pel centenar de voluntaris de l’UELL Llançà. A cada control hi ha una gran representació de voluntaris que treballen per què la cursa sigui molt més agraïda pels participants.
I finalment remarcar que aquesta activitat es realitza en plena Setmana Santa on el municipi de Llançà s’hi aboca totalment amb un munt d’activitats paral·leles i amb ofertes especials per part dels allotjaments locals.

Us esperem aquesta Setmana Santa a Llançà!