2ª FIRA ECOLÒGICA PER NENS i NENES LLANÇÀ, 16 D’ABRIL DE 2017

llanca-fira

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llançà, ha organitzat la 2a Fira Ecològica per a Nens i Nenes. La Fira s´ubicarà a la Plaça Major de Llançà i als carrers adjacents i romandrà oberta tot el dia a partir de les 11h.

La idea d’aquesta Fira és fer una activitat alternativa on nens i nenes tinguin un paper principal i puguin gaudir d’atraccions innovadores.

Prèviament es va organitzar un concurs de dibuix entre els nens de P5 fins a 6è de l’Escola Pompeu Fabra perquè dissenyessin el dibuix per al cartell publicitari de la fira.

El programa de la Fira és variat: els nens i les nenes podran gaudir d’atraccions ecològiques com els autos de xoc o el carrusel i els adolescents també podran jugar amb els 30 jocs familiars gegants; tot això de manera totalment gratuïta.

Com a actes principals, a les 11:45h. del migdia es farà l’entrega de premis dels dibuixos guanyadors i seguidament a les 12h hi haurà una obra de teatre infantil a la Casa de Cultura.

Paral•lelament a aquests actes hi haurà un munt de paradetes artesanes amb productes destinats sobretot als nens i joves.

Aquesta és la segona vegada a l’Empordà que s’organitza una Fira d’aquestes característiques i des de l’organització s’espera que esdevingui un èxit com a la primera edició.