32è Festival Castell Peralada

-Amb el cor i el pensament posats en el record de Carmen Mateu de Suqué
-Grans veus del panorama líric internacional inauguren el 32 Festival de Peralada amb la Missa da Requiem, de Verdi
Aquest any, s’aixeca el teló del Festival amb una barreja de sentiments. Per una banda, aquella satisfacció de presentar una programació de qualitat que portarà fins al cor de l’Empordà grans artistes de diferents disciplines artístiques i que estan pensades per fer gaudir als espectadors i aconseguir que passin nits úniques i inoblidables. Per altre part, entre tots els assistents a l’obertura del Festival hi haurà el sentiment de no comptar amb la presència de la fundadora i alma mater del Festival, Carmen Mateu, que va morir el gener passat. Serà una nit per recordar-la intensament i per això l’espectacle inaugural està dedicat a ella, a una persona que al llarg de tres dècades va fer possible la difusió cultural i artística a través del Festival, el qual el va omplir de qualitat artística consolidant-lo com a un referent, pel que fa a festivals d’estiu de les seves característiques, a Europa.
Aquest Festival, des del primer dia al darrer, estarà marcat pels sentiments i les emocions, pels records…
El Rèquiem de Verdi que s’escoltarà aquest dijous a Peralada compta amb un repartiment excepcional, de luxe: la soprano Leah Crocetto, la mezzosoprano Ekaterina Guvanova, el tenor Charles Castronovo i el baix, Alexander Vinogradov, al costat del Coro Intermezzo i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigits pel mestre Giampaolo Bisanti.

El Rèquiem més emotiu, el més lluminós donarà pas a 23 nits d’espectacles que tindran com a escenaris l’Auditori del Parc del Castell, l’Església del Carme , l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf i la finca Malaveïna. Nits per somiar sota la llum de les estrelles empordaneses, en entorns idíl·lics carregats d’història, de cultura, de tradició i de grans artistes i espectacles.
001-Festival-Castell-Peralada002-Festival-Castell-Peralada003-Festival-Castell-Peralada004-Festival-Castell-Peralada005-Festival-Castell-Peralada006-Festival-Castell-Peralada007-Festival-Castell-Peralada008-Festival-Castell-Peralada009-Festival-Castell-Peralada010-Festival-Castell-Peralada011-Festival-Castell-Peralada012-Festival-Castell-Peralada013-Festival-Castell-Peralada014-Festival-Castell-Peralada015-Festival-Castell-Peralada016-Festival-Castell-Peralada017-Festival-Castell-Peralada018-Festival-Castell-Peralada019-Festival-Castell-Peralada020-Festival-Castell-Peralada021-Festival-Castell-Peralada022-Festival-Castell-Peralada023-Festival-Castell-Peralada024-Festival-Castell-Peralada025-Festival-Castell-Peralada026-Festival-Castell-Peralada