Adrià Puntí actua al Fòrum Romà d’Empúries

AdriaPunti

Núria Graham, Andrea Motis & Joan Chamorro Group, Germà Negre i Txarango també hi actuaran els dies 15, 22 i 23 d’agost

Adrià Puntí va presentar els nous temes de ‘Bang Bang Bang’, una proposta alternativa amb la que el públic d’Empúries va poder gaudir de noves cançons. Amb aquest espectacle, Puntí va recuperar la seva figura teatral, que va ser el fil conductor d’un repertori que també va repassar i va revisitar les cançons que l’han acompanyat durant tota la seva carrera.
Núria Graham serà l’encarregada d’obrir la nit del 15 d’agost, en la que presentarà el seu primer treball discogràfic ‘Bird eyes’, un treball que s’endinsa en un marc compositiu i interpretatiu propi. Seguidament, arribats de la seva gira europea, els nord-americans Calexico. La banda de Tucson (Arizona), formada per Joey Burns i John Convertino, portaran a Empúries el folk indie del seu darrer treball discogràfic ‘Edge of the Sun’.
La tercera nit serà el torn de la revelació del jazz català, Andrea Motis i de Joan Chamorro Group, amb la participació de Josep Traver a la guitarra i altres cordes, Ignasi Terraza al piano i Esteve Pi a la bateria; finalment Germà Negre i Txarango tancaran el cicle. Després de la bona acollida de la primera edició dels Concerts al Fòrum Romà d’Empúries, en la qual van actuar Love of Lesbian, Blaumut i Coriolà, tornara a fer-se a Empúries els Concerts d’estiu al Fòrum Romà, una aposta de TEMproductions que compta amb la col·laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya–Empúries i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura.

Foto: BASILI GIRONÈS

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista