Agnès Lladó (ERC) trasllada al Cercle Euram de l’Empordà la transformació social i econòmica que necessita Figueres

Reunio-ERC-Figueres-amb-Euram-Emporda

L’impuls d’una agència de desenvolupament econòmic, al retenció de talent i la defensa d’infraestructures com el Logis Empordà eixos del projecte
Una delegació d’Esquerra Republicana encapçalada per la candidata a l’alcaldia de Figueres, Agnès Lladó, s’ha reunit aquest dilluns 4 de febrer amb el Cercle Euram de l’Empordà per tal d’exposar el projecte que els republicans impulsaran per liderar la transformació social i econòmica que la ciutat necessita.

Durant la trobada que s’ha allargat durant més de dues hores, Lladó ha explicat que un dels eixos principals passarà per la creació a la ciutat “d’una agència de desenvolupament econòmic que planifiqui a llarg termini el model que ha de defensar Figueres i que, al mateix temps, converteixi la ciutat en un referent a nivell comarcal, català i, sense oblidar, l’Euroregió aprofitant la privilegiada situació geogràfica de la ciutat”.

Per la seva banda, el subdirector general del SOC, Jesús Quiroga, ha explicat que, entre altres, “no renunciarem al model de ciutat que volem, un model de ciutat que no sigui una ciutat de subsidis i on, per exemple, s’impulsin polítiques fiscals per eliminar les zones degradades de Figueres que s’han estès per tot el municipi”.

La representació d’Esquerra ha estat encapçalada per l’alcaldable de Figueres, Agnès Lladó i el seu número 2, Jesús Quiroga, subdirector general del SOC. Els han acompanyat Bernat Costas, director de l’oficina del vicepresident de la Generalitat, el senador Jordi Martí, el diputat Joan Fàbrega i el president de la secció local d’ERC Figueres, Lluís Valero.