Agnès Lladó es reuneix a Ginebra amb la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira

Agnes-Llado-a-Ginebra

L’alcaldable republicana de Figueres i altres representants d’ERC intercanvien amb Rovira experiències del dia a dia municipal
La portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana i alcaldable a Figueres, Agnès Lladó, s’ha reunit amb la secretària general d’ERC, Marta Rovira, a Ginebra. La trobada s’ha dut a terme aquest dijous 14 de febrer i a la jornada de treball hi han assistit també altres representants republicans de municipis catalans.

“Després de molts mesos sense poder saludar-la personalment ha estat emotiu poder compartir una estona amb la Marta i hem pogut constatar que està bé” explica Lladó que sobre la reunió afegeix que “els calendaris judicials van fer coincidir la trobada amb els interrogatoris a l’Oriol Junqueras i en Quim Forn, intervencions que vam poder seguir tots plegats durant una bona estona”.

Lladó ha viatjat a Ginebra en cotxe i la trobada ha servit per tractar amb Rovira i amb la resta de representants municipals diversos aspectes del dia a dia municipal. “Aquest tipus de reunions ens serveixen per intercanviar propostes i projectes i és molt interessant veure com es poden utilitzar o adaptar experiències aplicades a altres ciutats catalanes. Així ho farem a Figueres”, afirma Lladó.