“Alice, take one” darrer acte del cicle Expositiu Empordoneses 2018

foto-1-figueres

El passat divendres es va dur a terme a la Nau Côclea de Camallera el darrer acte del cicle Expositiu Empordoneses 2018. Es tractava del work in progress ‘Alice, take one’ de l’artista Clara Garí. L’acció va iniciar-se fa mesos durant l’exposició col•lectiva ‘Aforisme: consideracions estètiques entorn del canvi climàtic’, on Garí presentava una cistella amb una sèrie de missatges amagats dins d’un tub que algunes persones del públic van agafar i llegir per descobrir que se’ls convidava a desplaçar-se fins a un lloc de l’Empordà a recollir un objecte determinat que tenia una història al darrere vinculada a l’artista.

Divendres es van reunir en un sopar una vintena dels participants d’aquest projecte per intercanviar impressions i explicar què havien fet amb l’objecte rebut tancant així el projecte iniciat fa mesos.foto-2-figueres
Tal com explica Clara Garí ” ‘Alice, take one’ és un projecte, dedicat a Alícia Casadesús i Yoko Ono, i reflexiona sobre la nostra relació amb els objectes en una societat de l’excés i de l’acumulació. També assaja altres maneres de mostrar l’art, de buscar el compromís del públic i de traslladar l’obra fora del Museu”.

fotos: Yvonne Heinert