Alumnes del Centre Escolar Empordà de Roses, realiten una “Desfilada de Moda”

desfilada-roses

El proper 15 de març de 2019 a les 18.00h al Teatre Municipal de Roses, es realitzarà una Passada de Models amb roba de Càritas, a càrrec dels alumnes de 3r d’ESO del Centre Escolar Empordà.

Aquest acte s’emmarca en el treball que aquests alumnes han estat fent durant aquest passat trimestre en l’assignatura Aprenentatge i Servei on Càrites Roses, entre altres entitats ha ofert els seus programes als alumnes que hi han volgut participar. Un d’aquests programes amb una clara funció social, mediambiental i formativa, és el treball al Rober de Càritas.

La tasca que han fet aquests alumnes, acompanyats en tot moment pels voluntaris i voluntàries de Caritas, ha estat participar en el reciclatge de la roba provinent de donacions i condicionar-la per posteriorment poder-la distribuir. Aquest servei garanteix que les persones amb falta de recursos, puguin accedir a roba en condicions adequades però també es posa a disposició de tothom a l’espai anomenat ‘El Botó d’Or’, on qualsevol persona hi pot accedir, i totes les aportacions que reben, es destinen a donacions a Càritas Roses.

Com altres anys, els alumnes també han pogut treballar en l’ organització d’aquesta passada de moda, on han escollit les peces de roba que s’exhibiran i ells mateixos seran els encarregats de lluir-la com a models.

Tota l’escenografia, decoració i temàtica de la desfilada però, és a càrrec dels alumnes de 1er Cicle Formatiu d’Activitats comercials del mateix centre.

L’acte està obert a tots els públics i el preu de l’entrada es destinarà íntegrament a una donació a Càritas Roses.