Arriba el cinquè festival de Dance Me Figueres

dance-me-Zapping-figueres-2015

“Zapping” és el nom de l’espectacle de final de curs que oferirà el centre de Dansa de Sonia Navarro el primer cap de setmana de juny
El Centre de Dansa de Sonia Navarro, Dance Me Figueres, celebrarà el proper 6 i 7 de juny el seu cinquè festival, “Zapping”, al Teatre Jardí de Figueres. Després que en l’anterior festival, “Els meus records”, s’exhaurissin totes les entrades d’ambdues funcions, en l’edició d’enguany s’espera repetir l’èxit i consolidar el format característic dels últims espectacles amb la incorporació d’algunes novetats i sorpreses.

El centre de dansa oferirà, en dues funcions idèntiques, les actuacions de tots els alumnes i professors de l’escola, que realitzaran coreografies de diversos estils com hip hop, ragga/dancehall, new style o commercial house/dance, i també amb l’estil que es va incorporar a l’oferta de l’escola el curs passat: base tècnica, on cada vegada s’hi han anat sumant més alumnes.

La directora del centre, Sonia Navarro, que es mostra “molt satisfeta amb el treball que estan fent tots els alumnes i l’equip professors, molt agraïda per l’esforç que fan totes les famílies, i amb moltes ganes de mostrar totes les coreografies”, no vol revelar masses detalls del cinquè festival Dance Me. Tot i això, afirma que, tal com indica el nom de l’espectacle, la temàtica girarà entorn del món de la televisió.

Com a novetats, aquest any s’han organitzat diversos concursos que es desenvoluparan abans i durant el festival. D’una banda, hi haurà un concurs fotogràfic a través d’un photocall que se situarà al al hall del Teatre Jardí durant el dia 6 i 7 (El photocall es troba situat al centre de dansa durant els dies previs a l’espectacle, i el concurs ja s’ha iniciat).

El guanyador s’obtindrà a través d’un sorteig i guanyarà un àpat per a 2 persones al restaurant Granada Vins de Figueres i una motxilla Eastpak de Can Monturiol deFigueres. Tothom que vulgui participar-hi haurà de fotografiar-se i penjar una fotografia a la xarxa social Facebook i/o Instagram amb l’etiqueta #canmonturiol i #granadavins, i mencionant el compte de l’escola (@Dancemefigueres a Instagram i Dance Me – Figueras a Facebook)

La funció de dissabte 6 de juny començarà a les 17.30h, mentre que la de diumenge s’iniciarà a les 18h. A falta de molts pocs dies pel festival, les entrades estan gairebé esgotades.