Artur Mas: "Aquest 24 de maig ens juguem l’eficiència i la fortalesa de les institucions catalanes per estat al costat del país quan més ho necessita”

figueres-miting-ciu-artur-mas-marta-felip-2015

El president de la Generalitat ha participat aquest diumenge en l’acte central de campanya de CiU de Figueres per donar suport a la candidata convergent Marta Felip


Marta Felip ha demanat “continuïtat” i la confiança dels ciutadans per aconseguir “un govern fort per encarar els nous reptes de Figueres”. I ha afegit: “No podem permetre inestabilitat política. Ens avala la solvència, la credibilitat, la feina feta i l’honestedat” 

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha participat aquest diumenge en l’acte principal de CiU de Figueres per donar suport a la candidata Marta Felip. Mas ha demanat que CiU sigui la força més votada el 24 de maig perquè segons ha dit: “Ens juguem l’eficiència i la fortalesa de les institucions catalanes per estar al costat del país quan més ho necessita. Demano que no només guanyem, sinó que guanyem bé. CiU ha de ser la primera força perquè donarà força al país”. En relació a les eleccions del 27 de setembre, Artur Mas ha explicat que estava “decidit” a què Catalunya pugui “decidir el seu futur com a nació.

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha alertat que els obstacles i adversaris “de fora” eren “grans i poderosos” i els ha identificat com les estructures de l’Estat espanyol. “Les tenim molt en contra, tenen molt de poder i l’exerceixen”. I ha posat com a exemple la presumpta delació d’una operació dels Mossos d’Esquadra contra cèl·lules jihadistes a Catalunya, de la què ha dit que era el “més greu que ha passat en molts anys”.

Mas també s’ha referit “als obstacles i adversaris de dins, però no ha volgut identificar-los perquè, ha dit, “la roba bruta es renta a casa”. Mas ha afegit: “La nostra força és la gent mobilitzada, la nostra manera de fer amb gran càrrega democràtica i les nostres institucions.”

El míting l’han seguit des del públic una desena de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) amb cartells de protesta.

Artur Mas recolza Marta Felip a Figueres from AE Comunicació on Vimeo.

Yolanda Falcon – Vídeo: Carles Pujol – Fotografia Xavi Toral / AE