Cineclub Diòptria: Revolución líquida

revolucio-liquida-cineclub-dioptria-figueres-2019

Dimecres 5 de Juny a les 20:30h a LAS VEGAS.
Cicle de cinema i gastronomia en el marc de l’exposició “El País dels Cuiners. De Ca la Teta a ElBUlli”.  Amb la presència de Clara Isamat, directorra del documental.
En col·laboració amb el Museu de l’Empordà.

“Revolución Líquida” és un reflex de la sommelieria actual, propera al productor, humil i generosa amb el client. El sommelier és un actor més de la revolució de la sala que s’està vivint. Per mostrar aquesta revolució d’actitud i pensament, “Revolución Líquida” segueix a Audrey Doré, Eduardo Camiña i José Antonio Barragán.

Els tres sommeliers aporten un punt de vista subjectiu de la professió, compartint les seves motivacions, inquietuds i experiències. Mitjançant entrevistes a Josep Roca, Guillermo Cruz Alcubierre, María José Huertas, Rafa Bellido, Delia García, Nuria Renom, Anna Vicens, Ruth Troyano i Ferràn Centelles, es defineix en què consisteix la revolució líquida; com diu Josep Roca en el documental “una revolució humanista”.

Una revolució que busca fer única l’experiència dels que se seuen a la taula d’un restaurant.

“Revolución Líquida” ha rebut el Premi Projecció Internacional del Festival Most 2018 i va ser Selecció oficial del Festival de cinema de Málaga 2019 – Cinema Cocina.

Títol original: Revolución líquida
Direcció: Clara Isamat
País: Catalunya
Idioma: Català, Castellà
Gènere: Documental
Metratge: 60 min.
Intèrprets: Audrey Doré, Eduardo Camiña Hucha, José Antonio Barragán, Josep Roca, Guillermo Cruz Alcubierre, Andoni Luis Aduriz.Música: Andreu Roig
Muntatge: Igone Arreitunandía