Cineclub Diòptria: “The one project (The missing part + Restos de cosas)”

dioptria-One-Project

Dimarts 30 d’Abril a les 20:30h, projecció al cinema Las Vegaas: “The one project (The missing part + Restos de cosas)”
Entre els assistents a la projecció es sortejaran dues entrades per l’espectacle “COSAS QUE SE OLVIDAN FÁCILMENTE” de Xavier Bobés (funció de l’1 de maig a les 18.00 h.) Amb la presència de Salvador Sunyer i Xavier Bobés.

Temporada Alta i Nanouk Films han impulsat ‘The One Project’, una proposta que uneix cinema i arts escèniques.

The One Project selecciona un artista del món de les arts escèniques i li planteja un repte: fer cinema (en molts casos, per primera vegada). La proposta consisteix en fer un curtmetratge ajustant-se a unes premisses concretes i adreçat a un públic majoritari.


Aquesta peça cinematogràfica, codirigida per l’artista convidat i el realitzador Salvador Sunyer Vidal (Nanouk Films), vol ser una síntesi de l’univers escènic de cadascun dels creadors.

‘The One Project’ està pensat per tenir continuïtat i no repetir mai l’autor, de manera que cada curtmetratge sigui inèdit i exclusiu. La suma d’aquestes petites peces anirà formant una col·lecció que al llarg dels anys podrà ser editada com a sèrie, bastint un retrat d’una època a través dels grans noms de les arts escèniques que han anat passant per Temporada Alta..