Comencen els treballs d'arranjament de 27.500 m2 de camins rurals a Figueres

Comencen els treballs d'arranjament de 27.500 m2 de camins rurals a FigueresAquesta setmana han començat els treballs per l’arranjament de 27.500 metres quadrats de camins rurals, repartits en diferents punts del terme municipal de Figueres. L’obra té un pressupost de 60.747,47 euros i l’executa l’empresa Obres Pirinaiques.

Els treballs, que han començat aquest dilluns i s’allargaran fins al 20 de setembre, suposaran la millora dels camins ubicats al voltant del Parc Sol; a la zona del pavelló; a la zona de la depuradora; a més del camí que va de l’esplanada del castell a la carretera de Llers; el camí de la Princesa; el camí del Mas Empordanet; el camí des de Palol de Vilatenim a la riera Galligans; el carrer de la Duana; i, finalment, el camí de les Cavoques.

El regidor de Via Pública, Joaquim Felip, destaca la importància d’uns treballs que “permetran la millora de camins i espais molt utilitzats pels figuerencs i figuerenques i a on el Govern tenia clar que s’havia d’intervenir. A més, vull destacar que les obres finalment també arribaran a l’aparcament dissuassori de la carretera de Llançà, un espai amb gran afluència de vehicles”.

Per les obres es faran servir 3.800 m3 d’àrid reciclat provinent de la construcció. A més, es garanteix -per contracte- que treballs interferiran el mínim possible a la circulació.

Calendari d’execució:

  •  9 i 10 de setembre: Aparcament dissuasori de la crta. de Llança
  •  12 de setembre: Camí des de la crta de Palol a la riera Galligans i Camí de les Cavoques (darrere el Molí de l’Anguila) i carrer de La Duana(Vila tenim)
  •  14 i 16 de setembre: Camí de la princesa i camí des del sector Costa Brava (Mas Empordanet) fins a la crta de Cabanes i Vilabertran.
  •  17 i 18 de setembre: Camí des de l’esplanada del Castell fins a la crta de Llers i zona del pavelló
  •  19 i 20 de setembre: Sector depuradora (B2S9)