Comerç Figueres Associació – Concursos d'aparadors 2014: Mostra Floral

casa-emporda-mostra-floral-fires-2013-De l’1 al 4 de maig, dins la Casa Empordà (Antic Escorxador) en el marc de la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu 2014.
Des de l’entitat es proposa transmetre a través del Comerç diferents temàtiques d’esdeveniments que es donen a la ciutat. El primer pas del 2014 va ser el de temàtica circense i ara amb primavera i Fires és el moment de la Mostra d’Art Floral 2014. Es presentarà un sorprenent maridatge de flors amb patrimoni circense i un concurs d’aparadors. Paral·leament, abans i durant la Mostra, hi haurà un concurs d’aparadors.

Amb més de 7.000 visitants en la seva darrera edició, la Mostra d’Art Floral suma esforços per a consolidar-se com una de les activitats més atractives i amb millor acollida del dens programa de les properes Fires i Festes de la Santa Creu de la capital altempordanesa.

A banda de la temàtica escollida, les altres novetats de l’edició 2014 de la Mostra d’Art Floral són, d’una banda, un ampli horari ininterromput d’obertura (diàriament de les 10 del matí fins a les 21h), d’altra banda, la visita guiada que cada dia es proposarà a les 19h i de la que es podrà gaudir gratuïtament prèvia reserva inscrivint-se per correu electrònic a info@circusartsfoundation.org i finalment la col·laboració de Comerç Figueres Associació amb la organització d’un concurs d’aparadors Mostra Floral. Aquest concurs, que espera comptar amb la implicació de molts aparadors de la ciutat, buscarà que l’ambientació de la mostra floral també es transmeti a través del comerç de la ciutat.

El concurs d’aparadors es durà a terme entre el 23 d’abril i el 4 de maig.

D’entre tots els participants el jurat escollirà tres guanyadors (1er, 2n i 3er Premi) que el dia de la Santa Creu, sumant-se també als premis de les creus i les roses, rebran un Premi cedit per l’Ajuntament de Figueres així com el Premi de Comerç Figueres Associació i que és el corresponent xec regal de 150€, 100€ i 50€ a bescanviar en establiments associats a Comerç Figueres Associació per part dels tres guanyadors.

Qualsevol interessat en participar en el concurs d’aparadors es podrà apuntar enviant un mail a gerencia@figueresshop.com o bé trucant al 972 502 249 / 671 708 441.