COMERÇ FIGUERES ASSOCIACIÓ LLIURA ELS PREMIS COMERÇ FIGUERES 2014

premis-comerc-figueres-associacioL’entitat figuerenca ha celebrat aquest dijous 20 de novembre la quinzena edició dels Premis Comerç Figueres. Un acte que ha servit per homenatjar diferents persones, empreses institucions i/o entitats que tenen repercussió i influència en el sector del comerç de la ciutat ja sigui directament per la relació amb el sector o indirectament a través de la projecció que donen de la ciutat de Figueres i, conseqüentment del comerç, a través dels seus èxits.

En aquesta edició s’ha fet el lliurament de la cinquena edició dels premis ceba i flaona i el premi principal del Comerç, és a dir Premi Comerç Figueres 2014, que en aquesta XV edició ha estat pels Amics dels Museus Dalí per la projecció que han tingut tant ells amb totes les seves activitats culturals com pel que representa el 40è aniversari del Teatre Museu Dalí i tot el que suposa, ha suposat i ho seguirà fent per Figueres.

Pel que fa als Premis Ceba i Flaona 2014, que s’han decidit per votació popular de comerciants, el candidat que més ens ha fet plorar i que ha guanyat el Premi Ceba 2014 ha estat Diego Borrego (Regidor del PP a l’Ajuntament de Figueres) i el guanyador del Premi Flaona ha estat Hotels de Figueres.

Els motius de les nominacions són els següents:

PREMIS CEBA A: 

  1.  Sr. Pere Casellas (Regidor del PSC a l’oposició de l’Ajuntament de Figueres): Ens ha fet plorar la seva proposta de reduir la zona d’aparcament de rotació a la ciutat en comptes de proposar només  la reducció del seu preu, demostrant així un gran desconeixement en temes de mobilitat, aparcament i comerç.
  2.  Sr. Diego Borrego (Regidor del PP a l’oposició de l’Ajuntament de Figueres): Ens ha fet plorar la seva crítica a través de les xarxes socials, del comerç fashion day, una iniciativa de l’entitat en col·laboració amb una  agència de nova implantació a la ciutat feta en benefici de la promoció de Figueres i el seu comerç.
  3.  Sr. Jordi Masquef (Regidor de Participació Ciutadana, Fires i Mercats i Relacions transfrontereres. Delegació especial en Patrimoni i Contractació): Ens ha fet plorar la mala gestió de les dates de mercats en dies festius i la manca d’una ordenança municipal que ho solucioni pel bé de la ciutat i dels clients.

PREMIS FLAONA A:

  1. Setmanari l’Empordà: Dolç periodisme i professionalitat per tractar objectivament el sector del comerç de la ciutat de Figueres i de la comarca.
  2.  Hotels de Figueres: Dolços esforços el dels Hotels de Figueres associats que s’esforcen per millorar la imatge i oferta de la destinació.
  3. Visit Figueres: Dolça promoció de la ciutat de Figueres a través del canal Internet i les xarxes. Un gran exemple de cooperació públic privat i bona gestió per millorar la informació del visitant de la ciutat.

Aquesta edició s’ha celebrat aquest dijous 20 de novembre a les 13.30h a la Rambla de Figueres de Figueres en el marc dels actes del Dalírium i ha estat presidida per l’Alcaldessa de Figueres, Sra. Marta Felip. Una quaratena d’assistents han participat a aquest acte i un cop lliurats els Premis Comerç 2014 s’ha servit una copa de cava de Peralada i  alguns dels dolços Dalírium creats per l’ocasió per Maia Flequers, Forns de Pa Porterias, Fleca artesana Cal Flequer i Pastisseria Parc Bosch.