Darrera setmana per visitar Mobilització a la Casa Empordà de Figueres Empordoneses’17

empordoneses-2017

El proper diumenge 9 d’abril serà el darrer dia que es podrà visitar l’exposició col·lectiva i multidisciplinària Mobilització a la Casa Empordà de Figueres, la qual pertany al cicle expositiu Empordoneses 2017. 

A la mostra participen una trentena d’artistes que reflexionen sobre un mateix leit motive: ‘Smartphones, 10 anys’; el qual com el seu indica, vol fer reflexionar sobre la presència dels anomenats  ‘telèfons intel·ligents’, els quals van fer la seva aparició l’any 2007; i que des de llavors són un aparell indispensable en les nostres vides. Ja sigui per les possibilitats que ofereixen, la dependència que generen, la post-veritat que creen, el control al qual ens sotmeten, o la simple i pura atracció per l’objecte.

  • Participants: Mònica Quintana, Esther Martínez, Juanjo Viñuela, Marta Teixidor, Núria Pallisera, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Pilar Farrés, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan Casellas, Jordi Figueres, Yvonne Heinert, Esther Julià, Cati Palou, Michelle Wilson, Irene Roe, Callahan Ruíz, Ester Marcos, Enric Bassegoda, Irene Gras, Àngel Rodríguez, M Mercè Cuartiella, Isabel Guzmán, Jordi Casals, Lluis Bosch, Montserrat Seró i Abdon Jordà.
  • Horari obertura de la Casa Empordà:
    • De dimarts a dissabte, de 9.30 a 14h, i de 16 a 18h.
    • Dilluns i diumenges, de 10 a 14h.
Us recordem que a partir del 2 de juny Mobilització itinerarà
a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses.
fotografia: Yvonne Heinert