Del 23 al 27 de setembre, Figueres celebra la Setmana de la mobilitat sostenible i segura

setmana-mobilitat-sostenible-i-segura-figueres-2013Des d’avui 23 de setembre, i fins al 27, tindrà lloc la setmana de la mobilitat sostenible i segura a Figueres, aquest any titulada “Mou-te per un aire més net”. Durant aquests dies, l’Ajuntament i altres entitats de la ciutat han organitzat diverses activitats que tenen com a objectiu potenciar aquests valors.

Per tal de conscienciar als ciutadans que actuïn de forma responsable a l’hora de moure’s, Figueres dedica aquests dies del calendari a divulgar la idea a partir de diferents activitats que van adreçades a un públic heterogeni.

Per exemple, les escoles de la ciutat pintaran la Rambla i el carrer Sant Pau, un taller per als més petits que ja s’ha realitzat altres anys i amb èxit. Un altre acte, aquest destinat a un públic més adult, és una conferència sobre accidents de trànsit i canvis d’actitud per una mobilitat segura. La xerrada anirà a càrrec de Rosa Sanvicens i Lourdes Andreu, presidenta i coordinadora de l’Associació TRACE. Per últim, el dia 29, el Consell Comarcal i diferents ajuntaments organitzen una bicicletada amb BTT, d’un recorregut circular de 33km.

AGENDA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

Mou-te per un aire més net  –  Del 23 al 27 de setembre de 2013

* DIA: dimecres 25 HORA: de 10 a 12 h LLOC: Rambla

“Mou-te per un aire més net’ Les escoles pinten la Rambla i el carrer Sant Pau. Escoles de Figueres

* DIA: divendres 27 HORA: 18:00 h LLOC: Biblioteca Fages de Climent

Conferència “Accidents de trànsit, els canvis d’actituds per una mobilitat segura” a càrrec de. Rosa Sanvicens i Lourdes Andreu. Presidenta i coordinadora de l’Associació TRACE
Presenta l’acte José Luis Yécora regidor de seguretat ciutadana, protecció civil i mobilitat.

* DIA: diumenge 29 HORA: 9 h LLOC: Pl. Jaume Maurici (Barri de l’Olivar Gran).

Bicicletada amb BTT. Organitza Consell Comarcal de l’Alt Empordà i Ajuntament de Figueres. Recorregut circular de 33 km.

Enllaços relacionats