‘D’ESTIL’, GUARDONADA AMB EL PREMI A LA MILLOR PORTADA DE REVISTA DE CATALUNYA DEL 2018

portada-guanyadora-destil-premsa

-És la segona vegada que la revista s’endú aquest guardó a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català; el primer cop, va ser el 2015
-L’acte, organitzat per l’APPEC, també va premiar els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, la revista ‘Sàpiens’ i la revista digital ‘Bonart’, entre altres

La revista D’estil, de Figueres, va guanyar el passat dijous, 27 de juny, el premi a Millor Portada de Revista de Catalunya de l’any 2018. En un acte multitudinari que va reunir la flor i nata del periodisme i la cultura a Catalunya, la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català va guardonar la publicació altempordanesa gràcies a la portada del seu número 47, realitzada la tardor de 2018. En aquesta, una model pèl-roja porta un vestit que simula una papallona amb les ales desplegades sobre unes roques al riu Muga, a l’alçada d’Albanyà.

Mar Casas, directora de D’estil, va recollir el premi i va expressar la felicitat de l’equip de la revista per rebre el guardó. Ja és la segona ocasió en què D’estil rep aquest guardó: l’anterior vegada va ser el 2015, precisament el primer any en què va participar-hi. Des d’aleshores, a cada edició ha estat finalista de la categoria de Millor Portada de Revista.

L’acte, organitzat per l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques En Català), va reconèixer les publicacions i professionals del món de la comunicació i la cultura més destacats del 2018. Es va celebrar a l’Espai Endesa de Barcelona, i va reunir una abundant representació del sector. També, entre els assistents, s’hi comptaven Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat; Josep Costa, vicepresident de la mesa del Parlament; i Laura Borràs, ex-Consellera de Cultura i diputada al Congrés. L’acte va ser conduït per Màrius Serra i Germà Capdevila, president de l’APPEC, qui també va reivindicar, en el seu discurs, els mitjans catalans i l’absència dels polítics catalans empresonats.

Entre els premiats a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, cal comptar els guardons als directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament, «com a denúncia de la repressió i com a defensa dels mitjans públics que ells dirigeixen», segons l’APPEC; el premi a la Millor Revista Digital per a Bonart; el Diari de Sabadell com a Millor Publicació de Premsa; la revista Sàpiens com a Millor Revista; el Premi Cultura per a l’actriu i pallassa Pepa Plana; i la Millor Portada de Premsa, que ha recaigut sobre el 855.

L’acte també va comptar amb amaniment musical de la cantant osonenca Ju, i amb sopar-aperitiu posterior.

Pel que fa a la revista D’estil

D’estil és un producte de l’empresa altempordanesa d’imatge i comunicació Oh! Comunicació, fundada el gener de 2008. Es tracta d’una revista trimestral, nascuda a l’octubre del mateix any, que està basada en tendències i petits grans plaers, i inclou una gran varietat de temes al seu interior (retrats d’emprenedors, records de personalitats del nostre país, racons, espais de luxe, museus peculiars, dietètica i nutrició, gastronomia, enologia, moda, protocol i saber estar, tecnologia, decoració, novetats, ecologia, solidaritat, art, cultura…). Són 84 pàgines destinades a les dones i els homes d’avui que representen la materialització d’un projecte on conflueixen el gust pel disseny, la imatge i el periodisme decoratiu. L’objectiu final de D’estil és transmetre un estil de vida definit, amb interès per la qualitat, pel país, per les persones, per la cultura i, en definitiva, per la bellesa en majúscules.

En aquests moments, D’estil està distribuint 3.000 exemplars per diversos punts exclusius ubicats al llarg de les comarques gironines: hotels de quatre i cinc estrelles, restaurants d’estrella Michelin, camps de golf, balnearis i centres de benestar i salut, reconeguts punts artístics i culturals… També es pot adquirir via subscripció a través del seu portal web, www.destil.cat.