Detenen un veí de Vilafant amb més de 650 plantes de marihuana a casa seva

mossos

Els Mossos d’Esquadra  van detenir el dia 31 de gener, un home, de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilafant, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A quarts de deu del matí del 31 de gener, els mossos estaven realitzant tasques d’investigació en un domicili de la zona de Les Forques de Vilafant  per unes queixes veïnals per la forta olor a marihuana. La patrulla va veure que a l’interior del domicili hi havia algú treballant i s’hi va adreçar per fer les comprovacions. Al lloc hi van trobar un home que estava fent reformes a la casa. El treballador va trucar a la persona que l’havia contractat per tal d’explicar-li que hi havia la policia que demanava per ell. L’home va aparèixer al lloc minuts més tard i es va presentar com a llogater del domicili i propietari del què hi havia a l’interior de l’habitatge. La policia va realitzar una inspecció a la casa i va localitzar 657 plantes de marihuana, 27 transformadors, 2 radiadors, 1 ventilador, una caixa extractora d’aire, 1 focus portàtil i un allargador elèctric. A més, juntament amb un tècnic de l’empresa Endesa van constatar que l’escomesa del comptador de la llum estava punxada.

L’home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. La detenció es va deixar sense efecte i serà citat properament pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

 

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista