Detingut un lladre que va ocasionar desperfectes en 13 vehicles

Guàrdia Urbana de Figueres.  A les 7.30 hores del passat dia 23 de setembre, la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana va rebre la comunicació que en un aparcament comunitari del c/ Oliva s’havien trobat uns quants vehicles forçats dels quals els hi havien sostret diferents objectes.

Al desplaçar-se una patrulla fins al lloc, es va constatar que s’havien ocasionat desperfectes en 13 vehicles, que hi havia restes de sang a prop d’un ells motivat possiblement perquè l’autor s’havia tallat i que l’aparcament disposava d’un sistema de videovigilància. En les imatges  es veia com un individu recobert amb un llençol i ajudat d’un pal, girava les càmeres per tal de no ser enregistrat.

Per gestions realitzades per agents de la Guàrdia Urbana es va identificar el possible autor dels fets com a un usuari de l’aparcament. Aquesta persona, al rebre la visita de la policia en el seu domicili, presentava una ferida a les mans i va reconèixer ser ell l’autor dels fets, cosa que va motivar la seva detenció per diversos delictes de robatori amb força.

El detingut ha resultat ser EPDL de 44 anys i resident a Figueres.