El Celler Espelt amagarà llibres entre les seves vinyes el dia de Sant Jordi

espelt-sant-jordi-2017

· Qui els trobi, no només se’ls podrà endur a casa, sinó que se l’obsequiarà amb una copa de vi rosat
Aquest any a Espelt Viticultors volem celebrar Sant Jordi d’una manera molt especial, perquè és un dia que ens encanta, que ens fa brotar, que ens accelera i ens fa sentir vius.

Hem fet una selecció de llibres del món del vi i d’autors amb alguna vinculació amb la nostra terra i els volem regalar. Però no ho posarem fàcil, no, farem suar una miqueta aquells que els vulguin. Per trobar-los, hauran de caminar entre files de ceps i trepitjar terrossos de terra. Hauran de notar l’escalfor del sol en un terreny sense ombra, barrejar suor i pols. Però el premi s’ho val.

Hem amagat els llibres entre les nostres vinyes, però no descobrirem cap pista del lloc on són fins al dia de Sant Jordi a les 8 del matí. Cal estar atent a les xarxes i a la nostra pàgina web!

Els llibres estaran envasats al buit perquè no es facin malbé i entre els quals hi ha títols coneguts com “Qué vino con este pato?” del somelier Ferran Centelles, entre d’altres.

Als que trobin els exemplars, els demanem que en pengin una prova a les xarxes i que ens etiquetin amb @CellerEspelt i els hashtags #EspeltAmbStJordi #LlibresEntreVinyes.

Els afortunats, si venen amb l’exemplar al celler, els obsequiarem amb una copa de vi rosat més que merescuda!