EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA UNA JORNADA DE FORMACIÓ SOBRE INTEL·LIGÈNCIES MÚLLTIPLES A L’AULA

jornades-de-formacio-figueresEl Servei d’atenció a la infància, adolescència i famílies del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza per al proper dissabte, 22 de novembre, a partir de les 9 del matí i a la seu de la institució, les XI Jornades de formació que aquest any es dediquen a la temàtica “Les intel·ligències múltiples a l’aula”.

Com a ponent intervé Meritxell Cano Autet, doctora en Psicologia i professora a diverses universitats catalanes i del País Basc i Andorra. És formadora de formadors i assessora per a la implantació de les intel·ligències múltiples i noves metodologies docents a vàries escoles del territori.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la Teoria de les Intel·ligències Múltiples als mestres del primer i el segon cicle d’educació infantil i primer cicle de primària de la comarca i proporcionar eines metodològiques per la seva aplicació a l’aula. La sessió comptarà amb diverses exposicions i es clourà amb un treball en grups, que servirà per dissenyar projectes de intel·ligències múltiples.