EL CONSELL COMARCAL PROMOU DUES ACTIVITATS AMB MOTIU DE LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

Consell Comarcal Alt EmpordàLlançà participa en les jornades
El Consell Comarcal de l’Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya que se celebren del 27 al 29 de setembre i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat. L’objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s’hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat “Paisatges amb música”. Així, el dissabte dia 28, a partir de les 17 h, es farà una visita guiada a un conreu de pomeres de l’Armentera i posteriorment, a les 19 h, la Jove Orquestra Versàtile oferirà una concert a l’església parroquial. L’endemà , a Capmany, i també a les 17 h, es farà una visita guiada a un conreu de vinya. A les 19 h, a l’església parroquial, concert amb la Jove Orquestra de Figueres. Per a informació i inscripcions cal trucar a l’àrea de Cultura del Consell (telèfon 972 51 43 55).

LLANÇÀ I EL CONSORCI TERRA DE PAS PARTICIPEN A LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI A CATALUNYA

Aquest any, el municipi de Llançà, junt amb altres municipis del Consorci Terra de Pas, s’ha inscrit a les Jornades Europees del Patrimoni i hi participarà oferint una visita guiada del patrimoni del municipi.

Jornades-Europees-del-Patrimoni