El govern de Figueres preveu destinar 21 MEUR a serveis urbans, 16 MEUR a serveis a les persones i 6 MEUR a inversions

L’equip de govern de Figueres ha presentat, aquest dimecres al migdia, una proposta de pressupost municipal per al 2017 que preveu destinar 21 MEUR a Serveis Urbans, que representa 700.000 euros més respecte l’any passat; 16 MEUR al servei a les persones, amb un increment de 200.000 euros; i 6 MEUR per a inversions. Aquesta proposta fa pujar el pressupost fins als 58 MEUR.

presentació pressupost 2017

Pel que fa els 6 MEUR destinats a inversions, destaca els 2,2 MEUR a millorar l’espai públic, els 950.000 euros per l’aparcament dissuassori de la carretera de Llançà i la nova oficina de turisme de la plaça de l’escorxador, el projecte de construcció de l’escola Carme Guash, la rehabilitació de l’edifici de l’antiga presó, 212.000 euros en equipaments culturals com ara la biblioteca Fages de Climent, el projecte de museïtzació de la Casa Natal de Dalí i el projecte del Museu del circ. També hi ha el nou pavelló esportiu i la instal·lació de càmeres de seguretat al sector oest de Figueres, entre d’altres projectes.
Per tirar endavant aquest proposta, l’equip de govern, el PDeCAT amb 5 regidors haurà de pactar amb altres forces polítiques del consistori figuerenc.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista