El Jonquerenc estrena tècnic i es retroba amb la victòria a casa

red-tortuga-la-jonquera-3

L’última victoria del Red Tortuga a la Jonquera s’havia produit al desembre, davant del CP Congrés.

red-tortuga-la-jonquera-2Però aquest dissabte, els jonquerencs han aconseguit sumar de nou, com a locals. Ha sigut davant del totpoderós GEiEG, que s’ha vist desbordat en tot moment per un gran Red Tortuga, que continua amb la malastrugança de les lesions, i amb un Marcel estelar, autor d’un hat-trick, encara que es fa difícil destacar algun jugador, perquè en conjunt van fer un gran partit.

L’altra notícia de la jornada va estar a la direcció tècnica, on Quim Parrillas ha deixat pas a un vell conegut, el fins ara segon tècnic i home de la casa, Jordi del Campo “Koke”, que ja ha dirigit al combinat verd-i-blanc en anteriors temporades. En Koke també es farà càrrec de l’equip femení, que milita a la Primera Catalana.

Malgrat els esforços per complir el seu compromis, Parrillas finalment ha hagut de dimitir per problemes personals. Des del club li agraim la seva dedicació, li desitgem molta sort, i que sàpiga que la Jonquera sempre casa seva.

Tornant al partit, com dèiem, el Red Tortuga va sortir a totes amb una defensa molt seriosa que va lligar els bons jugadors gironins, i amb uns atacs pacients i molt de sentit. La primera part va acabar amb un 2-1 que prometia emoció.

La tònica a la segona part va ser semblant, amb gols jonquerencs que tenien per resposta gols gironins, fins que els fronterers van posar la directa i van trencar el partit amb 3 gols consecutius de Marcel, Brugui i Solde, que van fer fora del partit al Geieg i que van donar com a resultat el definitiu 6-3.

Aquest divendres, el Red Tortuga visitarà l’infern de Palafrugell, una de les pistes més “calentes” de la categoria, amb la voluntat de seguir sumant per fer realitat la permanència a la categoria.