El PDeCAT no acceptarà cap proposta que suposi apartar a l’alcaldessa Marta Felip

Marta_Felip

El president del PDeCAT, Jordi Masquef, ha reiterat el suport absolut del partit a l’alcaldessa i ha recorda que Marta Felip era alcaldessa “per elecció dels ciutadans de Figueres, ja que va encapçalar la llista més votada”.

El PDeCAT ha deixat clar que no acceptarà cap proposta que suposi apartar Marta Felip de l’alcaldia de Figueres. Així de clar ho ha deixat el president del partit a Figueres, Jordi Masquef, en relació a les darreres manifestacions fetes públiques per ERC en què demanar crear un govern entre ERC, la CUP i el PDeCAT però sense Marta Felip. El president del PDeCAT, Jordi Masquef, hareitera el suport absolut del partit a l’alcaldessa i ha recorda que Marta Felip era alcaldessa “per elecció dels ciutadans de Figueres, ja que va encapçalar la llista més votada. Per responsabilitat política i per respecte als ciutadans que ens van confiar el seu vot, no acceptarem cap proposta que no respecti aquesta condició.”

Des del Partit Demòcrata es recorda que “aquests dies s’han escoltat tota mena de propostes, sumes i combinacions, però nosaltres tenim clar que són els figuerencs els que van decidir amb el seu vot, el maig del 2015, la composició actual del Consistori figuerenc i, per tant, cal respectar-la. Considerem que els representats que llavors varen sortir escollits tenen la responsabilitat de gestionar els resultats ja que, en cas contrari, seria una irresponsabilitat i un frau electoral.” En concret, i en relació a la proposta presentada per ERC de pacte amb la CUP, des del PDeCAT “ens sorprèn que es vulguin tirar endavant projectes de ciutat, com la nova contractació del servei de neteja i recollida d’escombraries i el nou pavelló poliesportiu, quan la CUP s’hi ha manifestat obertament en contra.”

 

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista