El policia condemnat per amenaçar de mort l’alcaldessa al·lega que el denunciant li té “animadversió”

policia-municipal-6-figueres-

La defensa del caporal de la Guàrdia Urbana recorre la sentència que li va imposar 1 any i 3 mesos de presó
ACN Figueres.- El caporal de la Guàrdia Urbana de Figueres condemnat per amenaçar de mort l’alcaldessa, Marta Felip, dient que li dispararia trets al cap al·lega que el denunciant li té “animadversió” i que existeix un llarg historial de “problemàtiques” tant amb membres de l’ajuntament com amb els comandaments del cos.

La defensa ha interposat recurs contra la sentència del Jutjat Penal 1 de Figueres que li va imposar una pena d’1 any i 3 mesos de presó al caporal després va considerar provat que el juny del 2015 va trucar al cap de Recursos Humans de l’ajuntament i, durant la conversa, li va dir que mataria l’alcaldessa i va fer extensiva l’amenaça a altres comandaments del cos.

En concret, a l’inspector, al sotsinspector i a un sergent de la Guàrdia Urbana. Tot i que la sentència admetia que hi havia mala relació entre el denunciant i el caporal, considerava que el cap de Recursos Humans no tenia intenció de perjudicar el policia. La seva defensa, però, ho posa en dubte i considera que aquesta circumstància “no pot donar validesa” a l’únic testimoni de càrrec contra el caporal.