El president de la vegueria del PDeCAT a Girona manifesta ple suport a Marta Felip

Pere_Vila

“És una gran alcaldessa i cal reafirmar la feina feta fins a dia d’avui i la que farà en els pròxims dos anys. És una persona molt vàlida i una bona gestora del municipi”, ha dit Pere Vila

El president de la vegueria del PDECAT a Girona, Pere Vila ha manifestat el seu “ple suport” a l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip,i ha afegit: “És la nostra candidata i alcaldessa i res no ens ha fet canviar aquest fet”. Pere Vila ha reiterat el suport absolut del partit a l’alcaldessa i ha recordta que Marta Felip era alcaldessa per elecció dels ciutadans de Figueres, ja que va encapçalar la llista més votada: “És una gran alcaldessa i cal reafirmar la feina feta fins a dia d’avui i la que farà en els pròxims dos anys. És una persona molt vàlida i una bona gestora del municipi”.

El president del Partit Demòcrata a la vegueria de Girona ha afegit: “Aquests dies s’han escoltat tota mena de propostes, sumes i combinacions, però nosaltres tenim clar que són els figuerencs els que van decidir amb el seu vot, el maig del 2015, la composició actual del consistori figuerenc i, per tant, cal respectar-la. Considerem que els representats que llavors varen sortir escollits tenen la responsabilitat de gestionar els resultats ja que, en cas contrari, seria una irresponsabilitat”.

D’altra banda, Pere Vila ha reiterat la importància que la resta de grups entenguessin que hi ha un “grup majoritari, l’encapçalat per Marta Felip, que no vol governar amb minoria sinó que vol la col·laboració de totes les forces que conformen Figueres”. És per això, ha dit, que el Partit demòcrata estava obert a escoltar i valorar totes les propostes que han anunciat els diversos partits del Consistori, però que en cap cas, ha indicat, “s’acceptarà una proposta que suposi apartar a l’alcaldessa Marta Felip”.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista