El procés de primàries obertes per escollir els caps de llista de Guanyem Figueres arriba a la fase de votació

canviemfigueres-figueres-2019

El cens de Guanyem Figueres per a la participació a les primàries es va tancar el 28 de febrer amb un total de 252 figuerencs i figuerenques inscrites.

Guanyem Figueres ha obert el procés de votacions de les primàries de Guanyem Figueres per escollir els 5 primers candidats de la llista. Tal i com es va acordar en l’assemblea constituent de la candidatura d’esquerres poden exercir el seu vot les persones inscrites al cens electoral de Guanyem Figueres.

Guanyem Figueres valora molt positivament l’alt interés que ha generat el procés de primàries en la fase propositiva. Finalment seran 16 persones les candidates a ocupar els cinc primers llocs de la llista de la candidatura. Totes elles són persones molt vinculades i implicades amb el teixit associatiu de la ciutat.

-Per a saber i llegir sobre les persones que opten a ocupar els primers llocs, visita el web
http://guanyemfigueres.cat/candidats/
-Per a realitzar les votacions de les primàries, vistia el web
http://votacions.guanyemfigueres.cat/

La candidatura d’esquerres ha fet arribar les indicacions per facilitar el vot en la plataforma digital de votació a totes les persones inscrites. Així mateix està prevista una jornada de votació presencial la data de la qual està pendent de fer-se pública.