El PSC de Figueres vol un govern municipal de concentració sense Marta Felip

figueres-p-casellas-psc

El portaveu i regidor del PSC de Figueres, Pere Casellas, ha demanat a la resta de les formacions polítiques del consistori que “comencin a treballar per trobar una solució que eviti la paralització del municipi”.

I ha explicat els motius que han portat al partit a prendre aquesta decisió: “D’ençà dels darrers esdeveniments que han conduït l’Alcaldessa de Figueres, Marta Felip, a quedar-se amb un govern de només cinc regidors, i en vista de la impossibilitat que un govern d’aquestes característiques sense acords estables sigui capaç de tirar endavant la ciutat. Sembla bastant evident quin és el principal escull per a la configuració d’un govern estable. Serveix d’exemple de la paràlisi que espera a la ciutat el fet que, en el nou cartipàs, l’Alcaldessa assumirà les àrees estratègiques d’hisenda, urbanisme, cultura, comerç, promoció econòmica, turisme, comunicació i educació. Tenint present que Figueres és una ciutat que viu del turisme, del comerç i de la cultura; que hi ha pendent l’elaboració del POUM i que, a més, l’Alcaldessa cobra per la dedicació preferent a les seves tasques a la Diputació de Girona, la paràlisi en aquests camps és inevitable. És per això que el PSC proposa que tots els partits de la ciutat es reuneixin en breu per trobar una solució a la situació que ha creat Marta Felip”.

En aquest sentit, Casellas proposa que tots els partits “assumeixin les seves responsabilitats, renunciïn als interessos electorals i personals i es concentrin a tirar endavant la ciutat en benefici del conjunt dels figuerencs i figuerenques.
No és hora de pensar en els interessos de partit, sinó en els interessos dels figuerencs, i en el punt on s’ha arribat, tothom s’haurà de posicionar”, ha dit, tot afegint: “El PSC es posa a disposició de tots els grups de Figueres per de treballar per a la configuració d’un govern estable, amb capacitat de dialogar i que deixi enrere aquesta etapa de col·lapse. I ho farem des del lloc que ens correspongui”.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista