El Red Tortuga aconsegueix una victòria de fe

RTJonquera-1

Aquest dissabte el Red Tortuga Jonquerenc s’ha imposat al CH Mataró per 4-1, en el que ha estat el millor partit de la temporada, no només pel joc desenvolupat i l’emoció del marcador, sinó per la qualitat del rival, que ha fet un partit magnífic. I no faríem justícia si no tornéssim a  destacar l’actuació de la nombrosa i incansable afició, que ha donat alè als jugadors durant els 50 minuts i ha convertit novament el pavelló en “the boiler”, “la caldera” jonquerenca.

El partit ha començat vibrant, amb un Red Tortuga amb les idees clares i un CH Mataró molt pressionant, que buscava adormir el partit i contraatacar. Així, la primera part ha acabat amb un 0-0, amb els dos porters com ha jugadors més destacats.

La segona part s’ha mantingut estable, amb un Jonquerenc dominador que no ha deixat de persistir amb el cap fred, malgrat les moltes ocasions que ha malbaratat l’excel·lent porter visitant. Ha estat a l’últim quart quan s’ha desenrocat el partit amb l’1-0.

El Jonquerenc ha continuat donant-li sentit al joc, pero amb el 2-0, el Mataró ha verticalitzat el seu joc, amb ràpids atacs directes, que han contagiat als jonquerencs, i han obligat al tecnic, Koke del Campo, a demanar el temps mort, per tal d’evitar aquest descontrol que ja va condemnar l’equip la setmana anterior a Palafrugell, i per contrarrestar el “rush” final mataroní.

Amb personalitat, el Red Tortuga ha solventat aquest partit tant emocionant, i això li permet continuar a la zona tranquila,  més a prop del desitjat manteniment matemàtic de categoria.RTJonquera-vidal-2