El Red Tortuga cau a Palafrugell en els últims minuts

red-tortuga-jonquera

El Red Tortuga Jonquerenc va perdre divendres (4-2) a la sempre difícil pista del CH Palafrugell, en un partit que va estar disputat fins als últims minuts.

L’encontre va començar amb molta intensitat i oportunitats pels dos equips des del primer minut. Els del Baix Empordà van començar pressionant fort, i això va donar lloc a un joc de possessions curtes per part dels dos equips i moltes faltes. Tot i així, els joquerencs van arribar a porteria; però la bona actuació del porter local els va impedir marcar.

A un minut i mig del descans, el Red Tortuga va estavellar una falta directa al pal, i en el contraatac següent va provocar un penal. Els locals no van desaprofitar l’oportunitat i van clavar la pilota a l’escaire, estrentant així el marcador (1-0).

Després de la mitja part el partit es va reprendre més calmat, però de nou la pressió dels locals i les bones sortides dels verd-i-blancs van augmentar la intensitat del joc i li van donar espectacularitat. I quan portaven cinc minuts, una bola penjada per en Lucas a dins de l’àrea va permetre a en Marcel empatar (1-1). Amb el marcador de faltes 9-9, va créixer l’emoció, però cap dels dos equips va aprofitar la directa de la desena falta.

Els últims deu minuts van estar marcats per les targetes blaves i les conseqüents faltes directes. La primera cartulina va ser per a un palafrugellenc, però el Red Tortuga va tornar a fallar. Al cap de 20 segons, va ser un jonquerenc qui va veure una blava, i els locals sí que van aprofitar la directa per tornar a trencar l’empat (2-1). Però el gol va permetre als verd-i-blancs tornar a tenir superioritat numèrica, i de nou Marcel la va aprofitar per tornar a empatar (2-2).

A partir d’aquí el joc de quatre contra quatre es va reprendre amb la mateixa tònica que hi havia hagut tot el partit, i en les anades i vingudes, a quatre minuts del final els locals van marcar el 3-2 d’individualitat. Amb aquesta nova avantatge, van recular per primer cop en tot el partit, i malgrat els intents del Jonquerenc, encara van aprofitar una errada defensiva per anotar, a dos minuts del final, el 4-2 que ja va ser definitiu.

Dissabte que ve el Red Tortuga rebrà el CH Mataró, un dels equips que lluita per sortir de la zona de descens i amb qui es disputarà tres punts importantíssims.