El Red Tortuga cau per la mínima a la pista del SHUM

RTJ2

El Red Tortuga Jonquerenc va sumar dissabte passat una nova derrota a la pista del SHUM de Maçanet de la Selva. Tot i les baixes d’en Lucas i d’en Xapi, els jonquerencs van començar dominant els seus rivals, i en els primers minuts van amenaçar de valent el porter roig i blanc, que els ho va anar aturant tot.

Amb el pas dels minuts, els locals, molt joves i lluitadors, van anar agafant ritme i pressionant, però els altempordanesos van mostrar una defensa omlt sòlida que va barrar totes les seves arribades. I això va fer que s’arribés al descans sense gols (0-0).

A la represa, el partit va començar com ho havia fet la primera part, però en aques cas els jonquerencs sí que es van mostrar encerats, i un bon remat d’en Brugui al primer minut va permetre al Red Tortuga avançar-se en el marcador (0-1). A partir d’aquí, el partit es va accelerar i els dos equips van disposar de moltes oportunitats, però els porters es van mostrar encertats.

Al tram final del partit, el red Tortuga va acusar al cansament i va afluixar en defensa, i el SHUM va aprofitar una badada per empatar el partit gràcies a una gran individualitat. A partir d’aquí, van començar uns minuts de descontro que van permetre als maçanetencs anotar un altre gol, el 2-1, a vuit minuts del final. I amb el marcador a favor, van intentar frenar al partit, però això no va impedir als jonquerencs disposar de més oportunitats. La bola, però, ja no va entrar, i el resultat final es va mantenir en 2-1.

Cal destacar el debut del juvenil Àlex Díaz, que va disputar els seus primers minuts a Primera Catalana.

La setmana que ve, el Red Tortuga rebrà el GEiEG al fortí Jonquerenc (dissabte, a les 17.15 h). La grada tornarà a jugar!