El Red Tortuga suma un punt més, contra el CP Roda

RedTortuga

El sènior masculí del CP Jonquerenc va sumar divendres un punt més davant del CP Roda, en un partit on hi va haver de tot i que es podria haver decantat per qualsevol costat.

Els altempordanesos van començar dominant i, amb un bon joc d’equip i una defensa reforçada, es van plantar al descans amb un 2-0 al marcador. A la represa, en pocs minuts van augmentar distàncies fins a un 4-0. Però això no va fer defallir un CP Roda molt lluitador que en cap moment va deixar de creure en la remuntada.

Després d’anotar el 4-1, una falta directa els va permetre marcar el 4-2 i, pos minuts després, van fer el 4-3. Això els va donar ales, i a sis minuts del final van aconseguir empatar (4-4). I els minuts més intensos del partit encara havien d’arribar.

Amb aquest resultat, els jonquerencs van veure una targeta vermella que els van deixar amb tres jugadors a la pista. Tot i la inferioritat, van aconseguir tornar-se a avançar (5-4), però a tres minuts del final una nova targeta (en aquest cas, blava), va deixar els locals amb només dos jugadors i el porter, davant dels quatre visitants. Això va obligar l’equip a fer un gran esforç, i van aconseguir aguantar molt bé durant gairebé 2 minuts.

Però just en el moment en què un tercer jugador jonquerenc entrava a la pista, i a només un minut i mig del final del partit, l’atac constant va donar resultat als osonencs, que van poder anotar el 5-5 definitiu.

El cap de setmana que ve el Red Tortuga visitarà la pista del CP Congrés.