El Red Tortuga torna a punxar a casa

senior3

Dissabte al vespre el sènior masculí del CP Jonquerenc es va tornar tornat a deixar tres punts en el camí de la permanència davant del segon classificat, el FD Cassanenc, per un clar 2-4.

La primera part va ser molt tàctica, amb un Jonquerenc ple de baixes que va haver d’optimitzar els esforços, i un Cassanenc conscient que el partit calia madurar-lo. Així, els jugadors van marxar als vestidors amb un 0-1 favorable als visitants, i un penal no transformat pels locals.

A la represa es va veure un millor Jonquerenc, però de seguida es va produir la jugada del partit, amb un gol fantasma que l’àrbitre va decidir concedir, i que a falta de reacció local, va deixar mig estabornit al Red Tortuga, cosa que va aprofitar un Cassanenc, amb les idees més clares, per posar terra fent pujar el 0-3 al lluminós.

A partir d’aquest moment, el propi Jonquerenc, amb ganes però amb massa precipitació i nervis, es va veure impotent per donar la volta al partit, encara que a les acaballes van fer dues dianes que van maquillar el resultat.

La propera setmana els fronterers visiten la pista del SHUM de Maçanet de la Selva, esperant que Brugui ja pugui estar en condicions, i el dubte d’en Xapi, lesionat al genoll desde fa un mes.