El Red Tortuga trenca la mala ratxa a Vilassar (1-4)

Red_tortuga

Crònica: Red Tortuga · Foto: Albert Verdaguer

Despres de dues derrotes, el sènior masculí del CP Jonquerenc ha començat la segona volta amb una victòria contundent a domicili, davant d’un CH Vilassar que s’ha vist impotent per superar l’ordre i l’experiència fronterera.

A la primera part els locals van sorprendre el Red Tortuga amb una defensa en zona que va ser difícil de superar. I d’aqui el 0-0 que reflectia el lluminós després dels primers 25 minuts. La represa va ser un calc de la primera part, amb un Vilassar tancat i un Jonquerenc madurant el partit per colpejar en el moment precís, la qual cosa es va produir cap al minut 10, amb dos gols molt seguits d’en Xapi en una bona triangulació, i Marcel en jugada d’estratègia.

Com era previsible, aquest nou escenari va canviar la dinàmica del partit, amb un CH Vilassar que va avançar molt les línies, i un CP Jonquerenc que va sentenciar a la contra amb dos nous gols d’en Solde i en Lucas. A destacar la recuperació de la solidesa defensiva del Red Tortuga, que s’havia trobat a faltar en els últims partits.

Classificat a la zona mitja-alta , els homes d’en Parrillas tenen descans el proper cap de setmana.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista