El rosinc Manel Pedreira Font rebrà la medalla de l'esport que atorga la Generalitat

rosinc-Manel-Pedreira-Font-figueres-2015

Pedreira porta des dels 16 anys dedicat a la navegació en vela i n’ha fet la seva professió durant una quarantena d’anys
El rosinc Manel Pedreira Font serà l’únic altempordanès que demà divendres rebrà la medalla de l’esport que atorga la representació territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. En total són 15 els guardonats i que provenen d’arreu de les comarques gironines. L’acte es farà al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona. “Sempre agrada que reconeguin la feina feta durant tota una vida i més quan aquesta feina ha estat i és la meva passió”, ha dit Manel Pedreira a AE COMUNICACIÓ i figueres.com. Pedreira porta des dels vuit anys navegant. Als 16 va compaginar els estudis amb la vela i des dels 20 s’hi dedica professionalment. Ara en té 63. “He tingut la sort que la m’agrada la meva feina. M’apassiona la vela i gaudeixo molt ensenyant”, ha dit.
Les medalles de l’esport, que aquest any arriben a la seva 35a. edició, són dels guardons més antics que es concedeixen a Catalunya. Per a l’obtenció de la medalla es valora a persones de més de 60 anys amb uns criteris que primen més el treball anònim i desinteressat davant altres aspectes com podrien ser els èxits esportius que haguessin pogut aconseguir els candidats al llarg de la seva vida esportiva.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista