El sènior femení cau per la mínima a Sant Cugat

club-pati-jonquerenc

Crònica i fotografia: CP Jonquerenc

El sènior femení del CP Jonquerenc va caure per la mínima dissabte a la pista del CHP Sant Cugat. Amb la baixa destacada de l’Ariadna, i la Sílvia que gairebé no va poder jugar per un dur cop que va rebre, les altempordaneses no van perdre la concentració i van apostar per reforçar la defensa. 

I igual que el cap de setmana passat, la cosa no els va anar malament en aquest sentit, amb moltes ajudes per evitar encaixar cap gol. Cara a porteria, però, tampoc van tenir massa sort, i això les va fer arribar al descans amb un 0-0 al marcador.A la represa, la tònica del partit va ser similar, però una errada defensiva va permetre a les locals avançar-se en el marcador. Amb l’1-0, les jonquerenques van seguir lluitant, i dos penals fallats els van impedir capgirar el marcador. Tot i així van continuar lluitant, però un gol fantasma (la bola es va estampar al pal però l’àrbitre va xiular gol) va permetre a les vallesanes augmentar distàncies, i les verd-i-blanques ja no van tenir temps per a la reacció (2-0).
També va jugar contra el CHP Sant Cugat l’infantil. En aquest cas el partit va ser a la Jonquera, però la victòria també va ser per als vallesans. Amb una pressió constant, els jonquerencs ni tan sols van poder provar el porter visitant, i van acabar perdent 0-4.

El prebenjamí B, en canvi, va disputar un gran partit contra el HC Salt. Am un joc molt intens i una lluita constant, els altempordanesos van poder guanyar dues de les tres parts, de manera que es van acabar imposant 2-1. El prebenjamí A, en canvi, no va tenir la mateixa sort a la pista del Girona CH, on va acabar perdent les ters parts (3-0). I també va perdre l’iniciació, que va rebre el CH Lloret (1-2).