"ELS LLUNÀTICS" darrera novel·la de Pep Prieto

pep-prieto-els-llunatics-figueres-2015

Divendres 5 de juny, a les 20h a Llibres Low Cost es presenta la nova novel·la de Pep Prieto “ELS LLUNÀTICS” editada per Curbet Edicions.

Acompanyant a l’autor, tindrem a l’insigne escriptor figuerenc Sebastià Roig, Àlex Santaló, il·lustrador i a Quim Curbet, editor del llibre.

Pep Prieto ens endinsa en la història d’Els Llunàtics, uns adults que viuen les aventures que somiaven de nens.

Què passaria si ens retrobéssim ara els nostres personatges d’infantesa i poguéssim saber què han fet amb la seva vida? Pep Prieto ens proposa a la seva darrera novel·la, publicada per Curbet Edicions, un homenatge a les aventures juvenils de la literatura i el cinema però narrades des de l’òptica adulta. “Els Llunàtics” beu de personatges com “Els Cinc” d’Enid Blyton o pel·lícules com “Els Goonies” de Richard Donner per explicar una trepidant aventura ambientada entre Girona, Barcelona i Cotlliure en què escenaris molt coneguts d’aquestes ciutats es tornen espais misteriosos que alberguen un enigma per desxifrar.

La novel·la gira al voltant d’en Marc, en Pitu i en Miquel, que quan eren petits van formar un grup que es feien dir Els Llunàtics. Ja de grans, en Marc i en Miquel descobreixen que en Pitu està ingressat en una residència psiquiàtrica, després que la seva dona se’l trobés sense memòria vagant pel far del Cap de Creus. Decideixen ajudar-lo emportant-se’l a visitar els seus racons d’infantesa i recordant els orígens de la seva amistat. Però la primera nit que comparteixen plegats, en Pitu els fa una insòlita petició: “m’heu d’ajudar a trobar la Lluna”. Al principi creuen estar davant la demostració que no hi és tot, però aviat s’adonen que podrien estar vivint una aventura pròpia dels seus herois literaris i cinematogràfics.

Pep Prieto (Girona, 1976) és escriptor, periodista i crític de cinema i televisió. Col·laborador habitual del Museu del Cinema de Girona, on coordina un cicle de cinefòrums, escriu regularment al Diari de Girona des de fa gairebé dues dècades. Parla de sèries de televisió a “El Món a RAC1″ i al programa
“Àrtic”, de Barcelona Televisió. També és autor de les novel·les “La disfressa de l’indigent” (finalista del premi Just Manuel Casero 2003), “Mala premsa” i “La teoria de l’imbècil”; i del llibre de contes “Castells Humans”

Llibres Low Cost
Carrer Méndez Núñez, 8, 17600 Figueres, Girona
972 96 25 79