Els membres de l’Associació Súmate, de l’Alt Empordà fan campanya a Figueres

sumate-a-figueres

Els membres de l’Associació Súmate, de l’Alt Empordà han estat a Figueres, durant el Festival Acústica i la 31a Mostra del Vi de l’Empordà, explicant els avantatges de la independència de Catalunya, repartint informació al carrer, escoltant i xerrant amb la gent i contestant preguntes per aclarir els dubtes i les pors que algunes persones castellanoparlants els hi manifesten.

L’Associació Súmate recolza les llistes independentistes “Junts pel Si” i la “CUP-Alternativa d’Esquerres”, en les que hi té candidats com el seu president l’Eduardo Reyes i l’Antonio Baños, ja que són les úniques alternatives reals per iniciar la construcció d’un nou país per a tothom.

Súmate utilitza la mateixa metodologia que varen fer servir el independentistes escocesos, que varen formar a 10.000 voluntaris per sortir al carrer a repartir informació i xerrar amb la gent, i que tant bons resultats els hi varen donar ja que van passar del 30% d’intenció de vot al 50% en vuit mesos.

En els darrers 2 mesos SÚMATE ja ha repartit més de 80.000 tríptics informatius a les comarques gironines, en bars, terrasses de bars, places, passejos, estacions de ferrocarril, hospitals, festes populars, mercats, i altres espais públics, i en tenen preparats 100.000 més per repartir fins al dia de les eleccions del proper 27 de setembre.

Amb aquesta tasca pretenen contribuir a difondre els avantatges de construït un nou estat a Catalunya, més just, més democràtic, mes igualitari, més net, i amb més oportunitats per tothom hagi vingut d’on hagi vingut !!!