Empordoneses us convida a fotografiar-vos

empordoneses

Com sabreu, aquest any Empordoneses arriba a la desena edició. En motiu de l’efemèride estem preparant una instal·lació artística que durà per nom La Comunitat que estarà protagonitzada per un recull fotogràfic de totes les persones que al llarg dels anys han format part del cicle d’una forma o altra (artistes, tècnics, patrocinadors, públic, escolars, etc.).

Per tal d’aconseguir les fotografies d’aquesta instal·lació organitzem dues sessions fotogràfiques en les quals ens faria molta il·lusió que hi volguéssiu participar. Aquestes són les dates i horaris per a tots aquells que desitgeu formar-ne part.

  • Divendres 22 de març: A la Biblioteca Municipal de Figueres Carles Fages de Climent. De 12 a 14.30 hores i de 17 a 19.30 hores.
  • Divendres 3 de maig: Al Museu de l’Empordà durant les Fires de la Santa Creu de Figueres. De 17 a 20 hores.

Quan arribeu a tots dos espais trobareu un petit plató i al fotògraf Àngel Reynal que serà l’encarregat de prendre les imatges.

La instal·lació resultant s’exposarà en dues mostres col·lectives que es faran durant el juliol-agost a la Casa Empordà (antic Escorxador) de Figueres, i a la tardor, a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses, i en totes dues es mostraran peces distintes.