“Entre el cel i la terra” per Gerard Quintana

Gerard-Quintana-figueres-2019

El dissabte 6 d’abril, a les 19:00 h a la Galeria Lola Ventós es celebrarà la presentació de la primera novel·la escrita per Gerard Quintana, sota el títol “Entre el cel i la terra” el músic s’estrena en la ficció.
L’acte serà presentat per l’Ester Marcos, llibretera a Figueres.

entre-gerard-Quintana-figueres-2019A “Entre el cel i la terra” l’autor ens explica com a la Barcelona del 1952 en Patxi Saura, un pintor bilbaí que fa més d’un any que s’ha traslladat a Barcelona per estudiar a l’Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau del Raval, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars.
Dues dones el seduiran i marcaran per sempre el seu destí.

Gerard Quintana, va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986. Amb gairebé vint-i-cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva primera incursió en la ficció literària.
Actualment exerceix de president a l’Acadèmia Catalana de la Música.

La Galeria Lola Ventós continua amb “Una setmana. Una obra. Un artista”, a la presentació del llibre de Gerard Quintana podrem gaudir d’un obra de gran format de l’artista Joan Comella.

Recorda:

Dia: Dissabte 6 d’abril
Hora: 12:00 h
Lloc: Galeria Lola Ventós (Calçada dels Monjos, 26 – Figueres)
Acte: Presentació del llibre “Entre el cel i la terra”
Autor: Gerard Quintana.
Edita: Columna Edicions
Presenta l’acte: Xavi Pascual
Organitza: Llibres Low Cost
Fotografia: ©Gerard Quintana