ERC Alt Empordà reuneix als seus candidats municipals al Parc Bosc

Foto-erc-emporda-2019

-Els republicans concorreran a 47 municipis amb la mirada posada en aconseguir repetir els bons resultats obtinguts al 28 d’abril-
Alcaldables d’Esquerra Republicana a l’Alt Empordà s’han reunit al Parc Bosc de Figueres per dur a terme la foto de grup com a tret de sortida de l’inici de la campanya per a les eleccions municipals del proper 26 d’abril.

Enguany ERC suma noves incorporacions respecte a les municipals del 2015 com són el cas de Vilaür, Sant Pere Pescador, Sant Llorenç de la Muga, Ordis i el Far d’Empordà.

A part de noves llistes, els republicans canvien de candidat a poblacions com Figueres, l’Escala, Vilamacolum, Camallera, Pau, Portbou i la Jonquera.

Els republicans disposen d’un Pla d’igualtat assumit i interioritzat per totes les estructures del partit que amb la seva aplicació busca feminitzar el partit. Conscients que el feminisme és una aposta política que genera transformació i necessàriament ha de recollir i incorporar diferents veus i desitjos, creant xarxes des de la diversitat per desmantellar privilegis i discriminacions. És essencial afavorir la participació de dones diverses en tots els àmbits i que la sororitat interseccional sigui un fil conductor vers uns municipis feministes.

Per aquest motiu i per tal de promoure la igualtat de gènere a través de la representació equilibrada de dones i homes les llistes confeccionades són cremallera i una 20 estan encapçalades per dones.