ERC demanà a JxCAT que deixi enrere els sous i les cadires i treballi pel que realment va votar la comarca

Foto-Ple-Consell-Comarcal

El passat dijous s’ha constituït el ple del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, on Junts per Catalunya ha tornat a reeditar el pacte amb el Partit Socialista tot i que tenien a les seves mans donar al Consell, una majoria independentista.

La portaveu del grup republicà al Consell Comarcal de l’Alt Empordà Etna Estrems ha demanat a Junts per Catalunya que deixin enrere “La comoditat del pacte conegut i segur” i que “afrontin el repte de governar per representar al màxim de persones i municipis”.

Estrems ha explicat que “la suma de JxCAT i ERC és de 26 dels 33 consellers i mentrestant JxCAT i PSC segueixen fent efectiu un pacte obsolet i antic que no representa la comarca”.

Des d’Esquerra Republicana volem el millor pel nostre territori i malgrat un pacte antic, que no representa el que els ciutadans i les ciutadanes van votar a les passades eleccions municipals, allarguem la mà a Junts per Catalunya i li demanem que trenqui el pacte de l’eternitat i governi en minoria.

El grup republicà està disposat a treballar conjuntament per la comarca, sense parlar de càrrecs ni de sous.

Els consellers i conselleres comarcals republicanes d’aquesta legislatura seran Etna Estrems, Guillem Cusí, Anna Pérez, Salvi Guell, Eva Ungé, Sergi Palomeras, Vero Medina , Xavi Camps, Ester Marcos, Jordi Claparols i Anna Massot.ndp consell