ERC exigeix al govern de Figueres ‘responsabilitat’ i fer ‘un gir de 180 graus’ en la manera de dirigir l’Ajuntament

ALlado-ERC-Figueres

ERC Figueres estarà absolutament amatent al funcionament del nou govern de Figueres i no permetran que la ciutat continuï aturada.

“Els republicans demanem a l’equip de govern de Convergència responsabilitat i que siguin dignes del mandat ciutadà que els van atorgar els figuerencs a les eleccions municipals del maig del 2015″.

A l’hora de valorar el nou cartipàs del govern municipal, la portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Figueres, Agnès Lladó, considera que “amb només 5 regidors, l’alcaldessa Marta Felip haurà de fer un canvi de 180º en la seva manera de dirigir l’ajuntament i obrir-se a dialogar qualsevol aspecte, una dinàmica que gairebé no ha practicat en dos anys al capdavant del consistori figuerenc. Desafiar a l’oposició perquè presenti una moció de censura no és la millor manera de començar a treballar en un nou escenari que obliga a dialogar més que mai”.

La reestructuració del govern, obligat per la sortida del PSC i d’Unió, genera molt dubtes a ERC i els republicans deixen clar a tots els figuerencs que “estarem absolutament amatents al seu funcionament i, com a caps de l’oposició, fiscalitzarem qualsevol decisió que considerem errònia i no permetrem que la ciutat continuï aturada i sense afrontar els reptes que té a sobre la taula que són, a hores d’ara, urgents de resoldre”. ERC Figueres, com des del primer dia, manté oberts els canals de comunicació i un diàleg fluït amb tots els partits de tant de govern, com de l’oposició de l’Ajuntament de Figueres.

Des d’ERC Figueres es recorda que “sempre hem estat disposats a aportar les nostres propostes. Però primer se’ns ha de voler escoltar. Quan s’ha fet hem aconseguit fer créixer i millorar les propostes del govern en casos com les ordenances fiscals, la contracta d’Ecoserveis que s’està negociant a hores d’ara, proposta per a l’aprofitament dels espais buits per a ús públic o, pel que fa a la nova distribució de la ciutat en Districtes, projecte que hem liderat”