Es convocarà un concurs d’idees per escollir el projecte del nou poliesportiu de Figueres

ple_figueres

La convocatòria per al concurs s’obrirà la primera setmana de novembre, i la licitació s’anunciarà al Diari Oficial de la Unió Europea, al BOE i al DOGV

L’Ajuntament de Figueres va aprovar ahir al ple extraordinari la convocatòria del concurs de projectes per a la construcció del nou pavelló triple poliesportiu a la zona de l’Olivar Gran. El valor estimat del contracte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades – el primer premi, de 10.000 euros més la contractació de la redacció del projecte i la corresponent direcció d’obres, i el segon i tercer premi, de 3.000 euros – i cinc accèssits als quals s’abonarà una indemnització per despeses de 1.000 euros.

La convocatòria per al concurs s’obrirà la primera setmana de novembre, i la licitació s’anunciarà al Diari Oficial de la Unió Europea, al BOE i al DOGV. A partir d’aquí, tots els interessats podran presentar la seva proposta de redacció de projecte durant el termini de 40 dies naturals des de la publicació de l’anunci. Al llarg del mes de gener els membres del jurat estudiaran i valoraran totes les propostes rebudes.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista