Es presenta a Garrigàs el nou número de les monografies dels «Quaderns de la Revista de Girona»

llibre_garrigas_ddgi_003

· La monografia de Garrigàs, que correspon al volum número 185 de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona», és autoria de Joan Ferrerós Serra
· El llibre explica diversos aspectes de Garrigàs, com per exemple la història, els edificis rellevants o les tradicions més importants de la localitat

La nova monografia dels «Quaderns de la Revista de Girona», dedicada a Garrigàs, ja està disponible. Joan Ferrerós ha estat l’encarregat de redactar aquest nou número que es va presentar dissabte passat, al centre cívic de Garrigàs (Alt Empordà). Hi van ser presents Jordi Camps, diputat de la Diputació de Girona; Rosa Maria Gil, directora de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»; Josep Masoliver, alcalde de Garrigàs, Joan Ferrerós, autor del llibre, i Josep Valls, escriptor.

llibre_garrigas_ddgi_001Aquesta edició és el número 185 de la col·lecció de quaderns editada per la Diputació de Girona conjuntament amb l’Obra Social la Caixa. El conjunt de volums publicats dins dels «Quaderns de la Revista de Girona» traça un recorregut ampli i profund per la geografia, la cultura i la història de les comarques gironines a partir de les dues línies fonamentals d’aquestes publicacions: les monografies locals (estudis sobre el passat i el present de pobles i ciutats) i les guies (dedicades a qüestions d’abast general).

Durant l’acte, Jordi Camps va explicar que «la col·lecció “Quaderns de la Revista de Girona” és una eina immillorable de coneixement de les comarques gironines, que ens ajuda a construir la vida i la història dels municipis de les nostres comarques». «Així –va continuar el diputat– s’aconsegueix la promoció i el foment del món local, perquè és aquest el que possibilita la construcció d’un territori unit i enriquit».