Estévez i Alibés, a la I Fira del Corredor

mitjafigueres-02

Dissabte 3 de desembre tindrà lloc la I Fira del Corredor dins dels actes previstos per l’organització Associació Atlètica Esportiva Mitja Marató Figueres amb motiu de la celebració de la I Mitja Marató de Figueres. Constarà de 3 curses que es disputaran l’endemà diumenge dia 4: la cursa La Menuda (fins a 12 anys), 10 Km Figueres i la Mitja Marató. A banda, hi haurà el 1er #kmllançat en atletisme.

A la Casa Empordà hi haurà la recollida dels dorsals de les tres proves, així com la possibilitat de poder realitzar les darreres inscripcions presencials per les proves de la Mitja Marató i 10 Km de Figueres. L’horari per la recollida de la bossa del corredor serà de les 10.00 h a 14.00  h i de les 16.00 h a les 20.00h

A partir de les 18:30 hores tindran lloc ponències amb l’atleta d’elit, Reyes Estévez, campió europeu a Budapest 1.998 en els 1.500m, l’equip Kriter Software, vencedors en 6 edicions de la cursa solidària de 100 km  IOTrailwalker, capitanejat per Xavi Nadal. I per últim, la presència del periodista de TV3 Arcadi Alibés qui  explicarà les seves anècdotes i participacions en maratons i mitges maratons. També els acompanyarà el reconegut metge Pedro Rodríguez, que farà una xerrada de les lesions habituals dels corredors i com cal tractar-les per evitar futures lesions. Finalment, hi haurà una degustació per part de l’Associació Empordà Turisme de diferents productes de la zona.