Exhaurides les inscripcions de la Mitja

276635344-
Una setmana abans de la primera mitja marató de la ciutat de Figueres prevista pel proper 4 de desembre, les inscripcions per a disputar els 21 km han arribat a les 400. Per aquest motiu, els organitzadors han hagut de tancar les llistes dies abans del previst, un fet que no s’esperaven però que els enorgulleix sobremanera.

Encara hi ha moltes persones interessades en apuntar-se que, davant l’exhauriment dels dorsals de la mitja, insisteixen via mail i via telefònica en poder inscriure’s. És per això que l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres es planteja ampliar el nombre de dorsals destinats als 21km.
En aquests moments, només queden places per la cursa dels 10 km i La Menuda. Si bé els organitzadors alerten que les vacants es poden acabar en les properes hores i demanen que la gent interessada s’afanyi a fer les inscripcions via online a www.mitjafigueres.org, o bé presencialment a la botiga d’Esports Josep de Figueres. Ambdues formes d’inscripció són fins el 30 de novembre.
La bona resposta dels atletes anima els organitzadors  ja que una primera edició d’una cursa d’aquest tipus “costa molt arrencar-la”, segons assegura el tresorer de l’entitat Raül Moliner. En aquest sentit, es feliciten per l’èxit de La Mitja i avancen que l’any vinent hi destinaran més dorsals a fi que ningú s’en quedi sense.