Èxit de la quarta edició de la Vívid Enoconference de Calonge. El punt de trobada de l’enoturisme català

Foto-Vivid-Enoconference

· És l’aposta formativa del Vívid. El festival del vi de l’Empordà
· Aquesta edició ha estat centrada en la narrativa i el discurs enoturístic amb ponents com Lluís Pastor, José Antonio Donaire, Albert Medran, Sígrid Guillem o Pau Canaleta
· El 70% dels assistents han estat cellers de fora de les comarques gironines

La quarta edició de la Vívid Enoconference s’ha celebrat avui, divendres 21 d’abril a l’Hotel Silken San Jorge de Calonge-Sant Antoni i ha tingut un gran èxit de públic.

Més de cinquanta cellers de les principals regions vitivinícoles del país han participat en un seminari que s’ha convertit en la referència en la formació enoturística.
Enguany ha estat centrada en la construcció del discurs enoturístics i hi han participat ponents com José Antonio Donaire, Lluís Pastor, Xavier Fahndrich, Albert Medran, Sígrid Guillem o Pau Canaleta.
La Vívid Enoconference s’ha convertit en l’aposta formativa del Vívid. El festival del vi de l’Empordà que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
La Vívid Enoconference compta amb el suport de l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Per Laura Masramon, directora del seminari “Els cellers tenen necessitat de construir discursos potents que emocionin als tursistes que els visiten. Estic segura que des d’avui tenen més eines gràcies a la Vívid Enoconference”